14/4 – Lenteconcert 2019

• Gemeenschapscentrum Malpertuus
  • Malpertuuslaan 6
  • Clinge

Op zondagmiddag 14 april verzorgen onze fanfare en percussiegroep een sprookjesachtig en meeslepend concert in Malpertuus, speciaal gericht op kinderen (maar de iets oudere kinderen zijn natuurlijk ook meer dan welkom ;)).

Sprookjesachtig, omdat we je meenemen in de wondere wereld van Sergej Prokofjev’s Peter en de Wolf. Samen met verteller Werner de Witte zal ons fanfareorkest deze prachtige symfonie uitbeelden. WDV Percussion doet een ietwat angstaanjagende duit in het zakje en neemt u mee naar de Efteling, alwaar de Bokkerijders hun mysterieuze thuis hebben…

Meeslepend, omdat ook kapitein Ahab zijn opwachting zal maken in Malpertuus. Kapitein Ahab is de walvisvaarder die van de jacht op de mythische witte walvis Moby Dick zijn levensdoel heeft gemaakt. Gefrustreerd als hij is omdat Moby er ooit voor heeft gezorgd dat hij zijn been kwijtraakte, gaat hij obsessief achter het prachtige beest aan. Verteller/acteur Ludwig Versluis vertolkt Ahab in deze machtige compositie.

Dat dit een bijzondere middag wordt hoeven we er vast niet meer bij te zeggen. Voor de luttele prijs van € 7,50 ben je er al bij, en kinderen tot 12 jaar hoeven niet te betalen!

Bestel hier je tickets